ROSTICCERIA ITALIANA

ROSTICCERIA ITALIANA Authentiek Italiaans Genieten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2583 beoordelingen
6 mrt 2021 om 8:49 Heerlijk italiaans gegeten. Pizza's zijn top.de pasta's ook! Italië in Amsterdam
3 mrt 2021 om 20:08 Perfect
28 feb 2021 om 21:54 Super lekkere pizza’s
28 feb 2021 om 11:47 lekker eten, doen we nog eens
26 feb 2021 om 11:11 Delivered at requested time. No foil/paper around containers so food was barely warm on arrival. Very tasty salmon pasta, lasagna, lemon pie
26 feb 2021 om 8:55 Delivery was so fast I couldn't bat my eyes! Tasty pizza and friendly delivery !
19 feb 2021 om 20:55 I am sorry to leave a poor review but the food was fatty. Furthermore, even I can cook better Italian food, and a am far far a way for being a good cook. Sorry guys. Hopefully better meals in the future. Only the pizza was kind of ok.
19 feb 2021 om 10:02 Van de 3 pizza's was er eentje verkeerd. Hierdoor kon één persoon geen pizza eten. Geprobeerd te bellen voor een uur maar ze bleven onbereikbaar. Pizza's waren verder prima alleen jammer dat ze niet bereikbaar waren bij een verkeerde levering
19 feb 2021 om 9:12 Pizzas were ok; not amazing and not bad either. Delivery took relatively long but definitely not longer than indicated when we ordered; friendly staff.
15 feb 2021 om 7:03 Smakeloos, trage bezorging en dus lauw eten, De pizza leek op zich prima, maar was dus lauw en niet goed te beoordelen. Randen wel verbrand. De pasta's waren smakeloos. Na anderhalf uur pas bezorgd door totaal ongeïnteresseerde bezorger.
13 feb 2021 om 12:19 Super lekkere pizza’s de bezorging duurde alleen we echt lang.